Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g1202g1683kcal192.3g30.1g89g1.2g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Creme Bonjour 15% valkosipuli601g1082kcal40.9g22.8g90.2g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g529g1851kcal68.8g354.4g13.2g37g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g481g1202kcal81.7g0.5g96.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g691g140kcal4.1g26.3g2.1g9.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g11968kcal779.4g876g581.6g96.8g
Valittu annoskoko3528g5984kcal389.7g438g290.8g48.4g
Annoskoko puolitettuna1764g2992kcal194.9g219g145.4g24.2g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116