Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1204g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g30g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 337g2982kcal0g0g337.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1957g6714kcal199.4g1369.7g23.5g68.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g19390kcal398.8g2739.4g721.2g137g
Valittu annoskoko3528g9695kcal199.4g1369.7g360.6g68.5g
Annoskoko puolitettuna1764g4848kcal99.7g684.9g180.3g34.3g
Arvot/100g100g275kcal5.7g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361198