Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)1800g2340kcal378g9g90g0g
Sitruunamehu, laimentamaton45g9kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g600g774kcal25.2g30.6g60g0g
Juustoraaste emmental punaleima750g2925kcal217.5g0g225g0g
Tilli, tuore 225g67kcal8.3g2g1.8g4.7g
Ruohosipuli 90g20kcal1.2g1.5g0.5g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g12289kcal1261.2g89.8g754.8g15.4g
Valittu annoskoko3528g6145kcal630.6g44.9g377.4g7.7g
Annoskoko puolitettuna1764g3072kcal315.3g22.5g188.7g3.9g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096