Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1575g520kcal52g77.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 731g2509kcal74.5g511.9g8.8g25.6g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g11g35kcal1.2g6.8g0.8g3.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka11g45kcal0g11.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 371g530kcal46.4g1.1g38.1g0g
Mustikka metsä- 675g297kcal3.4g43.2g4g22.3g
Hermesetas -neste23g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu113g68kcal1.1g5.1g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g8046kcal358.4g1321.4g112.4g102.4g
Valittu annoskoko3528g4023kcal179.2g660.7g56.2g51.2g
Annoskoko puolitettuna1764g2011kcal89.6g330.4g28.1g25.6g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321