Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g154g526kcal32.3g0g43.1g0g
Sipuli 236g72kcal3g11.3g0.5g4g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g839g923kcal192.9g0g12.6g0g
Punajuuri 303g116kcal3g20.9g0.6g7.6g
Paprika punainen 84g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g14g126kcal0g0g14g0g
Parsakaali brokkoli 345g121kcal16g6.7g1g8.6g
Katkarapu 419g287kcal60.6g0g4.6g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g15g43kcal3.1g0.8g3.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 839g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka280g978kcal21.2g220.8g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g6432kcal665.8g528.6g164g44g
Valittu annoskoko3528g3216kcal332.9g264.3g82g22g
Annoskoko puolitettuna1764g1608kcal166.5g132.2g41g11g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790