Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g90g314kcal0g2.7g34.1g0g
Becel juokseva, annos 10g209g1381kcal0g0g154.9g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g897g3991kcal63.7g609g176.7g31.4g
Vispikerma Flora 20%748g1644kcal22.4g37.4g149.5g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)598g335kcal50.8g29.9g1.2g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g389g2173kcal32.6g213.8g132.2g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g224g1222kcal11.2g132.3g71.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton45g9kcal0.1g0.7g0g0g
Sokeri 254g1032kcal0g253.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g120kcal0g29.6g0g0g
Liivatelehti, gelatiini45g157kcal38.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g24755kcal438.4g2618.6g1440.8g62.8g
Valittu annoskoko3528g12378kcal219.2g1309.3g720.4g31.4g
Annoskoko puolitettuna1764g6189kcal109.6g654.7g360.2g15.7g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963