Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)1168g491kcal18.7g100.5g1.2g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]234g771kcal63.1g0g56.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 701g187kcal23.1g21.7g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras280g981kcal36.4g196.3g4.2g8.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)701g1150kcal175.2g6.3g46.3g0g
Herkkusieni säilyke 444g75kcal9.3g0.9g1.3g10.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g7309kcal651.6g651.4g218.2g38.2g
Valittu annoskoko3528g3654kcal325.8g325.7g109.1g19.1g
Annoskoko puolitettuna1764g1827kcal162.9g162.9g54.6g9.6g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90647