Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g167g42kcal2.2g7g0.3g0g
Tomaatti 120g27kcal0.7g4.1g0.4g1.7g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)33g20kcal0.3g1.5g1.3g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g33g64kcal8g0.7g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana706g305kcal22.4g26.6g10.6g3.4g
Valittu annoskoko353g153kcal11.2g13.3g5.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna177g76kcal5.6g6.7g2.7g0.9g
Arvot/100g100g43kcal3.2g3.8g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338545