Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 113g86kcal2.1g17.4g0.2g1.1g
Purjosipuli 14g3.1kcal0.2g0.3g0g0.3g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g50g27kcal2.9g2.7g0.5g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton19g34kcal0.8g1g2.8g0.7g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g7g8.4kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana706g315kcal12.4g43.6g8.2g4.6g
Valittu annoskoko353g158kcal6.2g21.8g4.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna177g79kcal3.1g10.9g2.1g1.2g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273035