Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 85g68kcal1.3g14.2g0g2.5g
Peruna, keskikokoinen 60g21g12kcal0.3g2.7g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Chili paprika punainen3.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Sitruuna kuorittu 1.9g0.8kcal0g0g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g2.3g4.8kcal0.3g0.5g0.2g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g56g68kcal11.8g0g2.3g0g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss19g10kcal1.1g1g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana707g350kcal30.4g41g5.2g8.4g
Valittu annoskoko353g175kcal15.2g20.5g2.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna177g87kcal7.6g10.3g1.3g2.1g
Arvot/100g100g50kcal4.3g5.8g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266491