Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 150g333kcal26.3g0g25.6g0g
Vehnälese, Liperin mylly38g54kcal5.6g3.4g2.1g20.7g
Kananmuna kuoreton 62g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Kidneypapu, suolaliemessä96g105kcal7.5g17.2g0.5g7.7g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl7.5g62kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana706g1286kcal94.4g41.6g84.2g56.8g
Valittu annoskoko353g643kcal47.2g20.8g42.1g28.4g
Annoskoko puolitettuna177g322kcal23.6g10.4g21.1g14.2g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540