Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha176g292kcal33.4g0g17.6g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 88g56kcal2.8g4.2g3.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)44g55kcal4.8g0.1g4g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%22g62kcal6.4g0.5g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana707g941kcal95.4g11.8g56.8g0.8g
Valittu annoskoko354g471kcal47.7g5.9g28.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna177g235kcal23.9g3g14.2g0.2g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263722