Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl70g315kcal5g44.7g13.3g2.3g
Voi 28g203kcal0.3g0.1g22.7g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g105g357kcal2.1g2.8g37.7g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g70g189kcal5.6g8.4g14g0g
Sokeri 30g121kcal0g29.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Kinuskikastike 35g148kcal0.3g19.8g7.5g0g
Daim 56g10g53kcal0.4g5.9g3.1g0g
Liivatelehti, gelatiini3g10kcal2.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana707g2817kcal32.4g229.8g196.6g4.6g
Valittu annoskoko354g1409kcal16.2g114.9g98.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna177g704kcal8.1g57.5g49.2g1.2g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939