Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g197g33kcal3.7g4.1g0.4g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g87g297kcal1.7g2.6g30.6g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g70g271kcal20.1g1.4g20.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana707g1203kcal51g16.2g102.2g0g
Valittu annoskoko354g602kcal25.5g8.1g51.1g0g
Annoskoko puolitettuna177g301kcal12.8g4.1g25.6g0g
Arvot/100g100g170kcal7.2g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355931