Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 141g25kcal0.8g3.5g0.6g1g
Jauheliha, sika-nauta 125g277kcal21.9g0g21.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g16g53kcal3.1g0g4.5g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g6.3g22kcal1.3g0.2g1.8g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl16g56kcal0.3g0.4g5.9g0g
Juusto, keskiarvo 47g164kcal11.8g0.1g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana708g1244kcal78.4g8.4g99.2g2g
Valittu annoskoko354g622kcal39.2g4.2g49.6g1g
Annoskoko puolitettuna177g311kcal19.6g2.1g24.8g0.5g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238