Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)1440g5040kcal172.8g993.6g27.4g72g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1000g7200kcal0g0g800g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Sokeri48g195kcal0g48g0g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7060g24870kcal345.6g2083.2g1654.8g144g
Valittu annoskoko3530g12435kcal172.8g1041.6g827.4g72g
Annoskoko puolitettuna1765g6218kcal86.4g520.8g413.7g36g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122716