Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1125g857kcal21.2g174.4g2.3g11.3g
Purjosipuli 138g32kcal2.5g3.3g0.3g2.9g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g500g265kcal28.5g26.5g4.5g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton188g338kcal8.4g10.3g28.1g7.5g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g70g84kcal1.7g4.2g6.3g1g
Persilja 10g2.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7060g3154kcal124.8g437.6g83g47g
Valittu annoskoko3530g1577kcal62.4g218.8g41.5g23.5g
Annoskoko puolitettuna1765g789kcal31.2g109.4g20.8g11.8g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273035