Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1665g416kcal21.6g69.9g3.3g0g
Tomaatti 1199g273kcal6.7g41.4g3.6g16.8g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)333g200kcal3.3g15g13.3g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g333g636kcal79.9g6.7g33.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7060g3050kcal223g266g107g33.6g
Valittu annoskoko3530g1525kcal111.5g133g53.5g16.8g
Annoskoko puolitettuna1765g763kcal55.8g66.5g26.8g8.4g
Arvot/100g100g43kcal3.2g3.8g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338545