Kasvissosekeitto

Lisää keitinveteen liemijauhe ja kiehuvaan veteen porkkanat ja perunat.

Viiden minuutin kuluttua purjojen syötävä (eli vaalea) osa ja sipuli pilkottuna.

Lopuksi perunoiden ja porkkanoiden jo pehmettyä lisää joukkoon parsakaali.

Valuta ylimääräinen keitinvesi talteen ja soseuta vihannekset.

Lisää keitinvettä takaisin siinä määrin kuinka juoksevaa ja riittoisaa keitosta haluat.

Lisää haluamasi mausteet ja tilkka rasvatonta maitoa antamaan väriä ja kuohkeutta.

Voilá! Nauti täydellisen ruisleivän kanssa ja nimenomaan nauti - sillä siitähän painonhallinnassa on lopulta kyse.

Tunnista itsesi, halusi ja tarpeesi ja syö vain kun nälkä ja vain kun ruoka todella on nautinnollista!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 785 grammaa

Helinanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g202g121kcal3g26.3g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.3g13.4g0.4g5.6g
Purjosipuli 225g52kcal4.1g5.4g0.4g4.7g
Kukkakaali 450g108kcal8.1g9.9g1.3g10.3g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Vesi2249g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g7.3g12kcal1.3g1.6g0.1g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen112g37kcal3.7g5.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7065g820kcal44.6g130.2g5g47.2g
Valittu annoskoko3532g410kcal22.3g65.1g2.5g23.6g
Annoskoko puolitettuna1766g205kcal11.2g32.6g1.3g11.8g
Arvot/100g100g12kcal0.6g1.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86985