Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g800g608kcal128g11.2g5.6g3.2g
Tomaattimurska 800g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 1600g1698kcal63.8g310.1g14.2g27.8g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow30g78kcal3g3g6g0.5g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Rypsiöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7068g6544kcal407g795.8g168.4g107.2g
Valittu annoskoko3534g3272kcal203.5g397.9g84.2g53.6g
Annoskoko puolitettuna1767g1636kcal101.8g199g42.1g26.8g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.3g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240