Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 401g305kcal7.5g62.1g0.8g4g
Porkkana, keskikokoinen 65g152g43kcal0.9g9.1g0.3g3.8g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g481g625kcal96.1g0g28.8g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g501g1251kcal95.1g0.2g110.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2002g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7072g4447kcal399.2g142.8g280g15.6g
Valittu annoskoko3536g2224kcal199.6g71.4g140g7.8g
Annoskoko puolitettuna1768g1112kcal99.8g35.7g70g3.9g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197929