Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g200g340kcal38g0g20g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.5g5.2kcal0.1g1.1g0g0g
Katkarapu 100g68kcal14.4g0g1.1g0g
Pekoni, paistettu 50g257kcal8.2g0g25.3g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Timjami 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso1.5g4.2kcal0.1g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana708g1357kcal121.8g4.6g93g0.8g
Valittu annoskoko354g678kcal60.9g2.3g46.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna177g339kcal30.5g1.2g23.3g0.2g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.6g13.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197313