Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.3g0.3g1.5g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi2.5g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Kasvisliemikuutio 2.8g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana708g658kcal46.4g59g23.4g8g
Valittu annoskoko354g329kcal23.2g29.5g11.7g4g
Annoskoko puolitettuna177g164kcal11.6g14.8g5.9g2g
Arvot/100g100g93kcal6.6g8.3g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98957