Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 38g272kcal0.4g0.1g30.4g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Kananmuna, paistettu 14g28kcal1.8g0g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Raparperi 50g17kcal0.3g2.7g0g0.7g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 50g19kcal0.1g4.1g0g0.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.7g14kcal0.1g3g0.1g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.2g7.5kcal0g1.8g0g0g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g50g175kcal7g28g3.7g5g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana708g2318kcal35.2g278g115.4g18g
Valittu annoskoko354g1159kcal17.6g139g57.7g9g
Annoskoko puolitettuna177g579kcal8.8g69.5g28.9g4.5g
Arvot/100g100g328kcal5g39.3g16.3g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790