Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta88g316kcal11.4g61.4g1.8g3.1g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Sokeri 77g310kcal0g76.4g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g30g216kcal0.3g0.3g24g0g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 60g21kcal0.1g4.3g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana708g1898kcal36.4g292g62g8.6g
Valittu annoskoko354g949kcal18.2g146g31g4.3g
Annoskoko puolitettuna177g475kcal9.1g73g15.5g2.2g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095