Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 126g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 6.3g4.7kcal0.8g0.1g0g0.4g
Vehnälese 10g23kcal1.3g1.6g0.5g3.8g
Ruislese 8.6g24kcal1.3g2.2g0.4g3.3g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g25g93kcal3.5g13.9g2g2.8g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)76g265kcal9.1g52.2g1.4g3.8g
Vehnäjauho puolikarkea 101g346kcal10.3g70.5g1.2g3.5g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana708g1519kcal52.6g283g11g35.2g
Valittu annoskoko354g759kcal26.3g141.5g5.5g17.6g
Annoskoko puolitettuna177g380kcal13.2g70.8g2.8g8.8g
Arvot/100g100g214kcal7.4g40g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334948