Mustikka-valkosuklaa muffinsit

3 munaa
1 1/4 dl sokeria
100g voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3/4 dl flora vanillaa
80 g valkosuklaata
1 1/2 - 2 dl mustikoita

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan noin kolmessa eri erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti noin 3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Sokeri 40g160kcal0g39.5g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g37g171kcal0.2g0.2g19g0g
Vehnäjauho, sunnuntai97g339kcal11.6g68.8g2g2.9g
Leivinjauhe 3.7g6.5kcal0.2g1.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Flora Vanilla 12%28g53kcal1.3g4.5g3.4g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g30g167kcal1.9g17g1.2g0g
Mustikka, 0,5 pss, 100 g56g19kcal0.3g3.6g0.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana708g2019kcal46.4g273.4g64.4g9.2g
Valittu annoskoko354g1010kcal23.2g136.7g32.2g4.6g
Annoskoko puolitettuna177g505kcal11.6g68.4g16.1g2.3g
Arvot/100g100g285kcal6.6g38.6g9.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108868