Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu94g339kcal11.3g66.8g2g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g15g10kcal0.5g0g3.8g0g
Sokeri 38g153kcal0g37.6g0g0g
Voi 23g164kcal0.3g0.1g18.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g37kcal0.2g0.3g4g0g
Appelsiini, kuorittu 49g23kcal0.3g4.4g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana708g1806kcal56.2g219.2g82g2g
Valittu annoskoko354g903kcal28.1g109.6g41g1g
Annoskoko puolitettuna177g452kcal14.1g54.8g20.5g0.5g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429