Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g75g45kcal7.4g3.2g0.2g0g
Sokeri 127g514kcal0g126.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.2g0.2g6.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 58g199kcal5.9g40.7g0.7g2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 11g40kcal2g1.2g2.3g3.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.6g14kcal0g3.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g134kcal0g0g14.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana708g2079kcal47g350.6g49.6g10.6g
Valittu annoskoko354g1040kcal23.5g175.3g24.8g5.3g
Annoskoko puolitettuna177g520kcal11.8g87.7g12.4g2.7g
Arvot/100g100g294kcal6.6g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920