Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.8g0g12.5g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)122g146kcal10.9g23.2g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Feta, Arla Apetina 10 %56g101kcal12.1g0.6g5.6g0g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana709g993kcal94g49.2g47.2g0.6g
Valittu annoskoko354g497kcal47g24.6g23.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna177g248kcal23.5g12.3g11.8g0.2g
Arvot/100g100g140kcal13.3g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233044