Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 131g110kcal24g0g1.4g0g
Tomaatti, tuore28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Sipuli, tuore28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Papu, ohut vihreä, pirkka19g5.1kcal0.4g0.8g0g0.5g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g38g23kcal1.4g2.7g0.7g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki23g18kcal2.9g0.5g0.5g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 19g4.5kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Parsakaali, keitetty, suolaa 19g6.5kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g9g2.8kcal0.1g0.4g0g0g
Tilli, tuore 19g5.6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Sitruunamehu, laimentamaton9g2kcal0g0.1g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 3.7g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia9g14kcal1.6g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana709g438kcal66g16.2g11.2g5.4g
Valittu annoskoko355g219kcal33g8.1g5.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna177g110kcal16.5g4.1g2.8g1.4g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.3g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301469