Välimeren kalasoppa

HUOM KÄYTIN TÄHÄN PIRKAN TURSKA KUUTIOITA, MUTTA EN LÖYTÄNYT LASKURISTA K.O. TUOTETTA NIIN SIKSI OHJEESSA LUKEE TURSKAA TUOREENA :)
MUTTA KUUTIOT ON HELPOMPIA ;)

Kuullota oliiviöljyssä paprika ja sipuli pilkottuna oman maun mukaisiksi paloiksi.

ruskista/paista kalakuutioita pannulla.

Sekoita ainesosat keskenään kattilaan ja lisää tomaattimurska ja vesi.

lisää tuorejuusto ja mausta yrteillä (basilika, oregano, valkosipuli.)
Kanelia lisäämällä joukkoon saa kivasti kreikka fiilistä :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g56g52kcal10.7g0g0.6g0g
Turska tuore suolattu (Ubago), annos 224g56g49kcal7g0.6g1.7g0g
Chili Tomaattimurska (Pirkka), annos 500g73g26kcal1.2g5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paprika keltainen 38g11kcal0.4g1.9g0.1g0.7g
Maustamaton kevyt tuorejuusto (Pirkka), annos 400g15g26kcal2.7g0.1g1.5g0g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana709g403kcal44.4g17g15.4g2g
Valittu annoskoko355g201kcal22.2g8.5g7.7g1g
Annoskoko puolitettuna177g101kcal11.1g4.3g3.9g0.5g
Arvot/100g100g57kcal6.3g2.4g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327920