Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g75g540kcal0.7g0.7g60g0g
Fariinisokeri75g305kcal0g74.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten17g56kcal4g7.6g3.5g1.9g
Pandan tumma suklaa 150 g26g140kcal1.3g13.7g8.4g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g38g197kcal3.6g19.9g11.6g0g
Mantelirouhe, 1 rkl19g108kcal4g1g9.5g2.2g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 38g124kcal0.7g1.1g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana709g3152kcal44.2g247g224.8g8.2g
Valittu annoskoko355g1576kcal22.1g123.5g112.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna177g788kcal11.1g61.8g56.2g2.1g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.8g31.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773