Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 114g390kcal11.6g79.6g1.4g4g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 150g40kcal5g4.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 60g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana709g1450kcal47g176.8g58.6g8g
Valittu annoskoko355g725kcal23.5g88.4g29.3g4g
Annoskoko puolitettuna177g363kcal11.8g44.2g14.7g2g
Arvot/100g100g204kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589