Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow143g523kcal19.9g101.2g4.4g4.3g
Kesäkurpitsa1050g179kcal4.2g26.3g6.3g7.4g
Tomaattimurska, 1 prk600g161kcal3.6g31.8g1.2g8.4g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Oregano, kuivattu 6g18kcal0.7g1.3g0.6g2.6g
Basilika, kuivattu 3g7.6kcal0.4g0.6g0.1g1.2g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g18g2.9kcal0.1g0.5g0.1g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen750g248kcal24.7g36.7g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g150g225kcal27g0g13.5g0g
Broilerijauheliha, annos 100g600g642kcal138.6g0g60g0g
Maizena maissitärkkelys30g105kcal0.2g26.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7080g4351kcal445.8g470.4g173.4g55.2g
Valittu annoskoko3540g2176kcal222.9g235.2g86.7g27.6g
Annoskoko puolitettuna1770g1088kcal111.5g117.6g43.4g13.8g
Arvot/100g100g62kcal6.3g6.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416057