Gluteeniton pizzapohja

Alkuperäinen ohje:
Siirry sivulle!

Ohjeesta saa 4-5 pellillistä.

Keitä aluksi vettä esim.

vedenkeittimessä ja laita kulhoon 3 dl. Mittaa joukkoon hiiva ja sekoita puuhaarukalla.

Lisää 2 tl sokeria ja suolaa oman maun mukaan.

Sekoita joukkoon jauhot, taikinan käydessä paksummaksi kannattaa vaivata käsin.

Lopuksi sekoita taikinaan öljy.

Kaulitse taikina leivinpaperin päällä melko ohueksi ja levitä täytteet päälle.

Paista uunissa 250 asteessa n. 10-12 min, että juusto on hieman ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Mfuruskog
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1438g0kcal0g0g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g2013g7046kcal70.5g1630.7g20.1g60.4g
Kuivahiiva, annos 11g26g95kcal11.9g10.5g1.6g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.4g0g0g
Oliiviöljy 48g424kcal0g0g47.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7080g15247kcal164.8g3311.2g139.2g120.8g
Valittu annoskoko3540g7624kcal82.4g1655.6g69.6g60.4g
Annoskoko puolitettuna1770g3812kcal41.2g827.8g34.8g30.2g
Arvot/100g100g215kcal2.3g46.8g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440547