Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1001g1662kcal190.3g0g100.1g0g
Porkkana 751g246kcal4.7g41.8g1.5g19.2g
Peruna, vanha, kuorittu 1502g1144kcal28.2g232.8g3g15g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Lihaliemikuutio Maggi25g70kcal2.3g1.8g5.8g0g
Kasvisliemikuutio 28g84kcal2.6g3.7g6.5g0.4g
Mustapippuri 7.5g21kcal0.8g2.9g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7080g6574kcal463.6g587.6g235.2g80.8g
Valittu annoskoko3540g3287kcal231.8g293.8g117.6g40.4g
Annoskoko puolitettuna1770g1644kcal115.9g146.9g58.8g20.2g
Arvot/100g100g93kcal6.5g8.3g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98957