Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus1120g784kcal179.3g0g3.4g0g
Paprika, punainen70g18kcal0.6g3.2g0.3g1.4g
Paprika keltainen 238g72kcal2.2g12.1g0.5g4.8g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g140g38kcal1.8g6.7g0.1g2.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 1401g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g140g392kcal26.6g0g30.8g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 140g65kcal2.8g10.6g0.4g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7084g2889kcal433.8g92g72.2g33.8g
Valittu annoskoko3542g1445kcal216.9g46g36.1g16.9g
Annoskoko puolitettuna1771g722kcal108.5g23g18.1g8.5g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612