Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu932g1864kcal121.2g27g149.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)862g302kcal8.6g59.5g4.3g12.1g
Valkosipuli 47g51kcal3.7g7.6g0.3g1g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Paprika, punainen186g48kcal1.7g8.6g0.7g3.7g
Paprika vihreä 186g40kcal1.8g4.7g0.6g3.5g
Vesi466g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 583g190kcal3.6g32.4g1.2g14.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7084g5140kcal288.4g306.4g313.6g80g
Valittu annoskoko3542g2570kcal144.2g153.2g156.8g40g
Annoskoko puolitettuna1771g1285kcal72.1g76.6g78.4g20g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197889