Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)351g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 280g1048kcal62.6g0g89.7g0g
Pekoni, Euroshopper168g471kcal26.9g1.7g40.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 2103g4657kcal368g0g357.5g0g
Kananmuna kuoreton 289g413kcal36.1g0.9g29.6g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 351g1367kcal7.5g7.7g147.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7084g16100kcal1011.4g54.2g1330.2g12g
Valittu annoskoko3542g8050kcal505.7g27.1g665.1g6g
Annoskoko puolitettuna1771g4025kcal252.9g13.6g332.6g3g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809