Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria1399g2799kcal123.1g139.9g195.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1399g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix315g157kcal4.7g31.5g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)192g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g157g1417kcal0g0g157.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 70g240kcal7.1g49g0.8g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7084g9330kcal274.8g459.2g712.2g11.4g
Valittu annoskoko3542g4665kcal137.4g229.6g356.1g5.7g
Annoskoko puolitettuna1771g2332kcal68.7g114.8g178.1g2.9g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271823