Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 330g1080kcal33.6g219.1g3.6g11.1g
Herne 400g276kcal20.2g37.4g1.6g12.4g
Maustekurkku sokerisuolattu 380g76kcal2.6g11.4g0.4g6.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1000g203kcal6g38g3g14g
Maissi, purkki Rainbow316g190kcal6g30g4.7g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 100g227kcal14g1.7g18g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 1000g921kcal158.1g25g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7092g6002kcal484.4g733.4g103g91.4g
Valittu annoskoko3546g3001kcal242.2g366.7g51.5g45.7g
Annoskoko puolitettuna1773g1501kcal121.1g183.4g25.8g22.9g
Arvot/100g100g85kcal6.8g10.3g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175221