Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 60g73kcal12.8g0g2.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 75g54kcal1.4g10.8g0.1g0.8g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g18g5kcal0.2g0.9g0.1g0.5g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 2g6.5kcal0.2g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana710g276kcal29.2g24g6.2g2.6g
Valittu annoskoko355g138kcal14.6g12g3.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna178g69kcal7.3g6g1.6g0.7g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824