Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen208g69kcal6.9g10.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 83g285kcal8.5g58.2g1g2.9g
Rypsiöljy 18g158kcal0g0g17.9g0g
Kananmuna kuoreton 35g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Sokeri 10g42kcal0g10.4g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana710g1209kcal39.6g157.8g45g5.8g
Valittu annoskoko355g605kcal19.8g78.9g22.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna178g302kcal9.9g39.5g11.3g1.5g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071