Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Lehtiselleri 16g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow250g50kcal2.5g8.7g1g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g22g22kcal0.9g4.4g0.1g0g
Sokeri 1.2g5.1kcal0g1.2g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g2.2g2.5kcal0g0.5g0g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana710g278kcal8.4g37.2g11.2g3.2g
Valittu annoskoko355g139kcal4.2g18.6g5.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna178g70kcal2.1g9.3g2.8g0.8g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.2g1.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063