Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0g0.6g
Lehtiselleri 17g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g12g8.6kcal0.5g1.5g0g0g
Kalaliemi laimennettu 167g5kcal0g0.5g0.3g0g
Kirjolohifilee 67g110kcal11.2g0g7.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maustekurkku25g4.1kcal0.2g0.7g0g0.4g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g3.3g0.5kcal0.1g0g0g0g
Persilja 6.7g1.8kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana710g384kcal25.6g11.4g25.2g4.2g
Valittu annoskoko355g192kcal12.8g5.7g12.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna178g96kcal6.4g2.9g6.3g1.1g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154223