Pähkinäsämpylät

Vatkaa munat ja kermajugu sekaisin.

Lisää kuivat aineet, sekoita.

Vikana juustoraaste.

Sekoita.

Pyörittele 6 palloa pellille ja anna kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista kauniin ruskeaksi, n. 10 min. 225 asteessa.

Tämä on muunnokseni karppi.

Infon sivuilla olevasta mantelileivästä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 92g132kcal11.5g0.3g9.5g0g
Creamy yogurt kreikkalainen jogurtti Lidl (Eridanous)25g32kcal1.3g0.7g2.6g0g
Pähkinät, maapähkinä, 70 g, 1 dl59g314kcal15g7.3g25.3g9.3g
Vehnälese 8.4g19kcal1.1g1.3g0.4g3.1g
Leivinjauhe 8.4g15kcal0.4g3.2g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 7.6g51kcal2g0.5g4.4g0.9g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale20g12kcal2g1g0.1g14.7g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g8.4g0.8kcal0.1g0g0.1g7.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g126g453kcal35.2g2.5g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana710g2057kcal137.2g33.6g152.8g70.2g
Valittu annoskoko355g1029kcal68.6g16.8g76.4g35.1g
Annoskoko puolitettuna178g514kcal34.3g8.4g38.2g17.6g
Arvot/100g100g290kcal19.3g4.7g21.5g9.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181320