Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)125g158kcal13.8g0.4g11.3g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 28g12kcal1g1.4g0.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 94g52kcal1.5g12.4g0.2g0.8g
Oliiviöljy 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka9g7.7kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g19g50kcal5.3g0g3.2g0g
Pesto (Pirkka)5g29kcal0.2g0.2g3.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana710g764kcal45.8g38.8g49.4g4.2g
Valittu annoskoko355g382kcal22.9g19.4g24.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna178g191kcal11.5g9.7g12.4g1.1g
Arvot/100g100g108kcal6.5g5.5g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335092