Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 63g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Rucola tuore (Italia), annos 15g31g6.9kcal0.9g0.6g0.1g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g94g181kcal17.8g0.1g12.2g0g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g9g85kcal0g0g9.4g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)157g94kcal1.6g7g6.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana710g769kcal43g19.4g56.2g5g
Valittu annoskoko355g384kcal21.5g9.7g28.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna178g192kcal10.8g4.9g14.1g1.3g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967