Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 188g52kcal2.2g7.6g0.4g3.9g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g25g7.7kcal0g2.5g0g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana710g251kcal4.6g52.4g0.8g7.8g
Valittu annoskoko355g126kcal2.3g26.2g0.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna178g63kcal1.2g13.1g0.2g2g
Arvot/100g100g35kcal0.6g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227